Dec 9, 2008, 6:52 PM

Мразя те! 

  Poetry » Love
877 0 3

Мразя те, че ме остави така сама
и само за един миг всичко наше пропиля!

Мразя те, че за теб все още имам сълзи,
че не спира да ме боли!

Мразя те, че не искаш да си с мен,
че на вечна нощ осъди моя ден!

Мразя те, че си така съвършен
и милиард пъти по-добър от мен!

Мразя да вярвам в това,
дори и всички да казват, че не е истина!

Мразя те, че моя ум обсебваш непрестанно,
и твоят призрак е около мене постоянно!

Мразя те, когато ме гледаш с безчувствени очи
и с поглед в сърцето оставяш болезнени следи!

Мразя те, задето всичко между нас е само спомен остарял
и сякаш за мен часовникът е спрял!

Мразя те, задето ми отнемаш всички сили,
сякаш пиявици кръвта са ми изпили!

И не мога да помръдна, да дишам, да живея,
ако не те чувам, не те виждам,
ако за тебе не копнея!

Мразя те, защото да те оставя не зная как
и продължавам да те искам
пак, и пак, и пак...

И мразя себе си за това,
че не мога тебе да намразя!

© Александра All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??