Apr 11, 2015, 7:59 PM

Мустаци 

  Poetry
496 0 0

денят прескача нощта
светлото се търкаля
прави кълбета напред назад
по тротоари фасади калкани
влиза в мишите дупки
преди бавните котки
и всички имат мустаци
но най-големи са тези
които сенките на клоните
тайно рисуват по лицата
на иначе бързите минувачи

© Мария Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??