Мутри, в затвора не бяхте,
дето трябва да лежите вий.
Нима не проумяхте,
че мразим ви ний!?
Докога вие хората ще тровите?
Не се ли вече обогатихте?
И нас ли искате да уморите?
Да, но като щрауси главите си скрихте!
© Георги All rights reserved.