Музо странна и тъй непостоянна,
ти караш ме да се чувствам
незадоволена, празна, като те няма,
уплашена, като те има...
От тази сила, която кара ме да пиша -
оставяш ме без дъх, изпиваш всички сили!
Чудя се винаги дали ще мога
да износя цялата тази красота
на много висока вибрационна честота?
© Есфир Асфар All rights reserved.