Една жена - момиче,
думи тихичко изрича:
"Здравей! Как си ти?"
Толкоз стига! Аз съм сред звезди!
Защото такава нежна красота,
има рядко във света!
Отвън, отвътре, във сърцето,
с нея смее се лицето!
Детска лудост или не -
така се живее по-добре!
Наивна мисъл и мечта...
Тя е просто красота!
А когато я погледна - стига!
Душата ми към Бога се издига!
И няма похот, его, притежание,
всичко в нея е сияние!...
Тиха дума...и до после!
Чака ме години вече...
Здравей момиче! Ти си моя
муза и вдъхновяваща светица!
© Добромир Иванов All rights reserved.