Музика съм!
Чуваш ли,
тя навред звучи –
в порива на вятъра,
в птичите трели,
в жужене на пчелите,
в пърхането на крила,
в ромона на ручейче
и в тъгата на дъжда.
Ще ме чуеш в плисъка
на морската вълна
и във грохота на мълния,
раздираща нощта.
Аз съм нежна и ефирна,
весела, щастлива.
Нявга ставам тъжна,
плачеща, унила…
С тебе мога да се радвам,
с тебе да тъжа.
Вслушай се – чуваш ли…
аз навред звуча!
© Ласка Александрова All rights reserved.
Много красиво и нежно