Feb 1, 2009, 11:03 AM

Музика и кисело мляко 

  Poetry » Other
463 0 1
Като в транс се събуждам,
не изпитвайки никаква нужда
да знам къде се намирам.
Звуци от себе си чувам,
май продължавам да сънувам,
и събуждането си спирам.

Рано сутрин изобщо ме няма,
сякаш съществува измама
за нещо, което не подозирам.
Аз не бързам да искам
от живота си истински,
нещата, в които се намирам.

Това, в което преживявам,
всичко, в което успявам,
са нещата, които са прости.
Състоянието, в което създадох
материя, а духа го продадох,
сега аз се завръщам в снощи.

© Христо Андонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хубаво е! "всичко, в което успявам, са нещата, които са прости..." - това е същността на простите неща - успяваме, защото не сме съвършенни! Успехи желая!
Random works
: ??:??