Музо, мила, я ела,
скачай бързо на крака,
да не идвам да те хвана,
ще не слушаш ли - с тигана!
Трябваш ми за цяла вечер,
а ме гледаш отдалече,
няма да се разберем така,
'щото имам и тава!
Тя ме стрелна с поглед зъл
и дойде да ми даде акъл,
но вместо помощ, таз пирана,
мен удари със тигана.
"Ет' ти помощ" - каза тя,
като те боли глава,
пишеш по-добри неща,
чакай, имаш и тава!
© Мими All rights reserved.