капаните на рисунки
отделени една от друга
с тънки абаносови рамки
присъствам в диалога
изcтудени кресла
дъх по прозореца
повече вляво
отколкото вдясно
ще се откажеш ли
?
елмър, няма по-верни
отговори от първия
в графиката
аз
продължавай напред
без мен
можеш
забрави
първи квадрат
очите на слънцето
пронизани от дума
започваща с L
някой друг ден
не сега
бързам по дяволите
и ме болят ръцете от студ
по-продълговатото парче
светлина
започва леко да нагарча
ел Камино
върви с мен
елмър, последният шкаф отгоре надолу
тирбушонът е там
жълтите страници също
и ми сипи една чаша
втори квадрат
пеперуди кацат на грифа на цигулката
прекрасно прекрасно
някой друг ден
жестове коса
подчертани с молив
saturn grey
номерът на абоната е изключен
последен квадрат
бяло
виолончело с петна от дъжд
валял през март
елмър, някой друг ден
друг
сега ще вървя
© Зорница Николова All rights reserved.