опадали есенни листа
в косата ми;
нежни ръце
и опит да ги отстраниш.
остави
да запазя нещо
за себе си,
знаеш,
предпазни мерки...
студът ни зове.
лекият вятър
носи спомени
за отминалото лято
и още веднъж
ни припомня,
че сме обречени
до основи.
© Слънчоглед All rights reserved.