Да се връщам ли в минали моменти,
усмивки и сълзи да запазя,
от стари спомени конфети
в ръцете си да пазя...
Мъдро ли е?
Да слушам ли музика красива,
в мечти да се унеса,
на моменти лекичко игрива
върху нотите да се понеса...
Мъдро ли е?
Да гледам ли в хорските очи,
виждайки радост и тъга,
там, където са скрити всичките мечти
и една сълза, не винаги сама...
Мъдро ли е?
© Тина All rights reserved.