Dec 29, 2019, 6:17 PM  

"Мъдрото" прозрение на Бойко за Перник 

  Poetry » Humour
553 0 0

"За Перник - вода от пещерата там -

между онези сталактони.

О, Боже, пак станах за срам,

ще горят отново бушони*."

 

*Тоест други ще поемат отговорност за безводието в града.

Осмивам думите на Бойко:"Има вода в пещерите за Перник."

 

novini.bg/bylgariya/politika/574954

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??