Jan 3, 2008, 3:18 PM

Мъглата напудри красиво нощта 

  Poetry » Love
791 0 9
Мъглата напудри красиво нощта,
прикри всяка бръчка, разстла светлината.
Едва доловимо се виждаше ТЯ,
заровила кървави пръсти в земята
на гроба на своя любим.

© Калоян Кънев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??