За Виктория94
Не е мъж, който с езика повдига камили...
Не е мъж, който пред жените се сили.
Не е мъж, който изпива ракия два литра.
Не е мъж, който по кръчми се скита.
Не е мъж, който разнася костюми.
Не е мъж, който жонглира със думи.
Не е мъж, който с цветя крие измами.
Не е мъж, който иска жената си няма.
Не е мъж, който поставя жена си след кучето.
Не е мъж, който в едно е и Сталин, и Хитлер, и Дучето.
Не е мъж, който само по жени тича…
Мъж е този, когото Тя обича…
© Георги Коновски All rights reserved.
И Джули е права. Но не казвам, че "всеки, който връзва гащи" е мъж /според поета/...