Мъж и жена.
Любовна война.
Плът и душа.
Чуплива стена.
Страстно гурме.
Шепот, игра.
Потни ръце
на крехки ребра.
Плът до плътта,
сърце при сърце.
Пир в похотта,
повей... перце.
Лед по бедра.
Стенание, вик.
Допир с коса,
нежен и лих.
Сметана и грях,
мечтани дела.
Цигара и смях.
Изтощени тела.
© Георги Бъчваров All rights reserved.