Мечтаеш си тайничко за мен
в онези самотните нощи!
И тайничко припяваш онази песен,
в главата ти е още!
Гледаш в тъмнината празна,
оставила съм моя аромат!
Чуваш нечий грохот и искаш
ти да си на моя праг!
Димът от цигарите - душата ти обгърнал...
... влудява те мисълта за мен!
Караш по трасето лудо...
и плачеш ти за мен!
Вървиш по прашен път, шосе, завой...
но още те дразнят очите ми - викащи от портфейла твой!
Премахни ме от живота си, защо не ме изтри?!
Останаха само снимките, заедно с щастливите дни!
Миналото няма да се върне, далече то остана!
Бъдещето е към сбъдване -
вярвай и още мен си пожелавай!
© Фатиме Тибер All rights reserved.