May 30, 2007, 10:25 AM

Мъжете в моят живот Част 1(баща ми) 

  Poetry
950 0 12
                                                   На баща ми


Ти ме научи да не бъда подла.
Станах истинска жена.
Даваше ми урок след урок,
но ме остави да преоткривам света.
Нито веднъж не ме излъга.
Отглеждаше ме с любов.
Татко, благодаря ти!
Доста често си ме пазил от живота суров.
Може би невинаги съм била послушна.
Понякога неблагодарна.
Не съм без вина.
Но ти ме прие такава.
Нали съм твоя дъщеря!
Татко, благодаря ти!
Прекланям се пред теб!
Ти за мен завинаги оставаш:
най-добрият мъж и човек!!!

                                                                                             29.05.2007г

© Ванина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??