Ехо е от пулса на сърцето.
Полъх е от дъно на душата.
Светлата усмивка на лицето.
Ласкава комета опашата.
Тя е пухкавото на глухарче
и е плюшеното на дланта ни.
Глас, приятно галеш на другарче.
Тя е топлината на кръвта ни.
Тя е мило казаната дума.
Тя е топлата целувка само.
Оня чуден шепот, като шума,
или топло даденото рамо.
Тя е леко милване по буза
и целувка дълга по очите.
Бръкване със пръст под тънка блуза.
Лекото допиране в гърдите.
Тя- целувка топла по ръката.
Пръсти- плъзгащи се по косата.
Тя- бълбукането на реката.
Капката ни чиста от росата...
© Никола Апостолов All rights reserved.
Желая ти хубав ден!