Топките мъжки
подскачат здраво,
потят се кълки -
Браво, браво!
Ох, ах се чува -
Яко шляпат.
Па некой псува,
че пак го клатят...
/Припев/
Мъжките топки,
секси играчки.
Страстите, топли -
Пачки, пачки.
С топките, знаеш,
нема грешка!
Щом с тях играеш
си е човешко...
Не се усеща
как време минава.
С тях е горещо -
Лава, лава.
/Припев/
Топките мъжки
жените гледат,
и викат "Дръжки",
май не разбират...
Що им се радват
толкоз мъжете,
за тях раказват
дори в кафето...
/Припев /
Мъжките топки
са център на купона!
Никога кротки
кога им е сезона...
Видове, много,
но футболните,значи,
са с кралска тога,
са за познавачи!...
/Припев /
19.09.2019.
Георги Каменов
Дано не ме обвинят в дескриминация, но все пак е факт, че почитателите на игрите с топки, ще изброя само няколко примера, като футбол, баскетбол, волейбол, голф и прочие, са в огромното си мнозинство, мъже :0))
© Георги Каменов All rights reserved.
С какво те е стреснала тази песничка, не знам :", но ти се радвам, че се престраши накрая да кажеш и ти някоя блага дума тук 🙉😋🙉
Мерсаж 😋😆😀😛😜😃😋