Мъка
Здравей мъко моя.
Здравей и добре
си ми дошла в тия дни.
Здравей, та нали си
вече, моя!
Какво от това, че
от теб ме боли.
Ех мъко,мъко моя
я ме остави.
Нищо, че си моя!
Не искам глава
да ме боли,
и очите ми
да са пълни със сълзи...
© Георги Георгиев All rights reserved.