Ти си тръгна и ме остави,
но сърцето ми не те забрави.
В мъките греховни,
душата ми твоето име помни.
Всяка вечер аз те чакам
и от болката не ще избягам.
Върни се и ме обичай,
от мен повече не се отричай.
Твоя ще бъда до края
и ще отида с тебе в рая.
Всичко ще ти дам
и ще ти се отдам.
Любовта ми към теб ще гори
завинаги в сърцето ми...
© Кристина Минчева All rights reserved.