От днес се уча да мълча!
Поглеждам да се върна пак.
Ще мина в ъгъла отзад,
и ще слушам твоя глас.
Може би ще се науча да мълча!
Позволи ми нужно ми е щастие,
не отказвай, имам нужда от това.
Помогни, ще си намеря мястото!
А как не искам да мълча!
Останал с мислите си сам,
търся липсваща частица.
Хайде, пускай ме да си замина...
© Юлиян Петков All rights reserved.