Jul 13, 2017, 10:47 AM

мълчаНИЕ 

  Poetry » Other
283 1 2

Премълчаваш нас,

за да запазиш себе си.

 

Поне един да живее...

© Надежда Тошкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??