Мъничка моя... сладка мечта
Дори да болиш, ще обичам до лудост.
Когато мълчиш, ще усещам с душа.
Дори да си миг, ти си моето чудо.
Когато сълзиш - ще отпивам роса.
Дори да е спомен, ще го нося в сърцето.
Дори да е грях - ти си моя съдба.
Ще го пазя дълбоко, там отвъд битието.
Ще си мъничка моя... сладка мечта.
© Камелия All rights reserved.
А и когато са прекрасни и съкровени, съчетанието е магнетично!
Благодаря ти, Лена! Поздрави!