Aug 30, 2014, 4:42 PM

"Мъничко" корупцийка 

  Poetry » Civilian
388 0 1

Много българи дали са рушвет.

Как тогаз България да върви напред!?

Златният телец на почит е днес.

Тоз фалшив кумир е личният интерес,

когато не е законен.

Не използвайте избора си свободен,

за да нарушавате правилата!
Инак горко на страната! 

 

www.pozicia.eu/2-милиона-българи-са-дали-рушвет-тази-го/

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??