Котка, нокти, бивш чаршаф,
и пердетата, и те.
Собственичка, ох и ах,
смут и хапче за сърце...
Конско, мъркане виновно,
сън и във обувки... пиш...
Търсиш вън мъже любовно,
Тя ревнува, ще търпиш!
05.07.2023.
___
Вдъхновено от стихотворението "Чиста любов" на МинкоАндонов (Минко Андонов) в Откровения.
Благодаря на автора за което.
_____
© Георги Каменов All rights reserved.