Мъртва любов
Отново с болки в главата,
отнасям се в тежък сън,
след дълго ронене на сълзи
по моя скъп и обичан любим.
Убил бе той в мен
последната надежда да обичам.
И от този мрачен ден
аз няма в любов да се вричам.
Ще бъда груба и безразлична,
ще разбивам влюбени сърца,
ще бъда арогантна и егоистична,
докато не намеря покой в смъртта!
© Яна All rights reserved.