- Дълбоко в моята глава мисля за смъртта.
Във един въображаем свят! Отвори очите
ми!
- Ако искаш да продължиш, просто ми
подай ръката си!
- Върни ме към живота – потъвам!
Обърках съзнанието си – носейки се по
течението, вярвах сляпо!
- Защо бягаш от реалността, запътил се
към ръба – Не Го Прекрачвай!
- Сега умирам сам!
- Боже, спаси душата ми!
- Не, не се страхувай да отвориш следващата
врата.
- Не ти ли казах за хорските лъжи?
Игра на лицемерие... Всички са глупаци!
- Губя контрол... безчувствен, просто една
марионетка... марионетка...
- Умирам!
- Не се предавай, недей!
- Не крий лицето си зад маската!
- Зад маската – толкова дълго време!
- Не ме наранявай, не бих понесъл това!
- Светът усети липсата ти!
- Не ме забравяй!
- Не те виждам, губя те в мрака!!!
- Къде си?
- В мъртва тишина!
- Няма те!
- Къде си... къде?
© Красимир Иванов All rights reserved.