Jan 30, 2007, 12:56 AM

На 22 

  Poetry
535 1 3
Пред теб са най-красивите години,
криле на птица ти даряват те,
да литнеш смело с тях към висините,
да стигнеш недостъпни върхове.

От всичко в шепите да вземеш,
и най-прекрасното от любовта,
надеждата в теб да не угасва,
след мрака винаги да има светлина.

Назад обърнеш ли се, да съзираш
успехи все посяти с крехко зрънце.
По пътя вечно да те следва,
незалязващото твое слънце.


На Б. за рожденият му ден...

© Даниел Стоянов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??