Хем съм млада,
хем съм стара.
Искам да затварям.
Хляб имам да продавам.
Дете голямо.
Дете малко.
Току-що завършила,
почвам отначало.
Днес съм хубава,
утре погрозняла,
искам да съм млада,
а съм остаряла.
Искам да отидем
с теб на дискотека,
гледаш ме учудено -
не съм на два века.
Като вчера беше,
с изгрева вървяхме.
Днес не е ли вчера?
Нима остаряхме?
© Ивон All rights reserved.