Feb 20, 2016, 7:58 PM

На Апостола 

  Poetry » Civilian
279 0 0

На стремежа за свобода

той бе духът.

Затуй тачи го народа -

че поведе го по прав път.

Че тиранството не е вечно

той мъдро проумя.

И във време далечно

да събуди нацията съумя.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??