Sep 1, 2016, 8:01 PM  

На Апостола 2 

  Poetry » Civilian
354 0 0

Дяконе, добре, че се не събуждаш

да виждаш как народът се не пробужда

от овчи сън, безразличие и слепота,

как не забелязва той днес глупостта,

че учебник родолюбив МОН отрече,

в който Апостол на свободата си наречен.

© Георги All rights reserved.

www.bnews.bg/article/215826#.V8cfTIXTu7I.facebook

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??