Защо дойде
и ни отмъкна
приятел мил и скъп?
Та той не бе изминал
и половината
от жизнения път.
Но ти не питаш,
идваш и го взимаш,
без да ти е жал
колко и кого ще го боли.
Не питаш той какво е имал.
Брат, дете, приятели добри...
И сълзите и болката
не ще го върнат.
Отиде с теб във вечността!
Но той е жив в нашите сърца!
© Стефка All rights reserved.