Нека да е светла Коледа
и за тез в студа и леда,
що нямат дом свой
и вместо покрив имат звезди безброй.
И нека човечността на витлеемската звезда
огрее вси във нашата страна -
бездомните в приюти да настаним,
та без гузна съвест да спим.
© Георги All rights reserved.