Когато Богородица ми проговори,
сълзите ми потекоха към топлата земя,
усетих се пречистена от грехове и хули,
сърцето ми от цялата любов замря.
Разказа ми, защо и как съм се родила,
каква е мисията на моята душа,
и как да черпя нови сили
от извора на Божията река.
И каза ми, че трябва да лекувам,
това е смисъла на моята съдба,
че тръните, които съм събрала,
ще се превърнат в прелестни цветя.
А от цветята трябва да раздавам,
на всеки, който е в беда
и безрезервно на душата му да давам,
чрез стих, надеждата за пълна свобода.
© Неземна All rights reserved.