Ти защо не спря до мене,
ти защо не ме разбра?
На болката и трябва време...
На болката и трябва любовта...
Защо не спря, защо не ме почака?
Защо си тръгна със залеза студен?
А аз сама в мрака
ме караш да те търся всеки ден!
Защо поне не ме погали?
За сбогом можеше да ме целунеш ти ...
Защо поне не ме остави
сама в мрака, но пък без сълзи?!
© Надя Стоянова All rights reserved.