Sep 20, 2014, 9:50 AM

На Боровец 

  Poetry
212 0 0

От седмица на Боровец стоиме,
припичаме се в малкия басейн...
На хубавото тука се дивиме.
Нечакано бе всичко туй  за мен!

За чужда сметка съм дошъл в горите.
Не мога сам да си го позволя!
Възможност нямам. Нямам и парите.
На "мутренски " места  да се вселя?!

Виж, тук не са така горещи дните,
във София сега е просто ад!
Аз тука се задъхвам от цените...
На тия кожодери ме е яд!

Хайдутите от Самоков са сити!
Но има и хайдути и над тях!
Самите ние си докарахме бедите 
и днеска се сковаваме от страх!

О, докога ще сме полудържава?!
И роби ли ще трябва да умрем?!
Навярно  дълго туй ще продължава...
Но тая гадост трябва да я спрем!

© Христо Славов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??