„Непоправимо”, щураво хлапе
оставаш си в душата ми красиво.
Едно пораснало и недотам момче
най-приказното братче мило.
Едва ли бях и съм добра сестра,
но Той ме учи всеки ден на нещо.
Прегръщам те най-нежно със слова
ще бързам да ги подаря горещо.
Какво да кажа, ти си вече мъж
и мисля, колко хубаво е, че те има.
Като на филм минават изведнъж
белите ни, щуротиите от пролет чак до зима.
И днес рисувам сладките моменти
прегръщам ги със плюшени мечета.
Играем на фризьори сладостни фрагменти,
след фризурата ми гневно хукваше момчето.
Стремиш се винаги да се раздаваш
и мисля, че си предан татко и добър съпруг.
Обичам те, готов си първи ти да подаряваш
от себе си, от времето на всеки друг.
„Непоправимо”, щураво хлапе
оставаш си в душата ми красиво.
Едно пораснало и недотам момче
най-приказното братче мило.
Честит Рожден Ден!
© Мария All rights reserved.