Паля поредната цигара,
а сълзите бавно се стичат.
Не мога да мисля,
нямам сили или просто не искам.
Осъзнах, че загубила съм всичко,
щом изгубила съм теб,
вярата отиде си от мене
и остана само болка и тъга.
Скитам се из улиците пусти,
боса под дъжда,
търся да те срещна,
да те видя, да видя отново твоите очи,
но, уви, не те намирам...
Ограбена душата ми мълви - "Къде си ти?"
Чукам на вратата аз позната,
но няма кой да отвори сега,
няма кой да ме прегърне
и да каже - "Ти не си сама..."
Телефона си не вдигаш
разбирам те, не те виня,
загубих те, загубих си съня.
И в мрака безмълвен самотна стоя,
загубих нещо ценно - съжалявам за това.
Ако знаеш, колко ми липсваш сега...
© Цвети All rights reserved.