Не пускай тъмата в сърцето и душата,
повярвай, всесилна е само любовта.
Приемай, че за теб е усмивката на съдбата,
посаждай в градината си - радостта.
Наливай в кристалните чаши - шампанско,
послушай ги сякаш са божество.
Те сбъдват желания свише - сакрални,
ако ги запалиш като зарево.
И нямай съмнения, преблаги Човеко!
Не пускай да тръгват много сълзи,
защото ще срещнеш свое вълшебство -
бедите изпратило с нежни трели.
© Мариола Томова All rights reserved.