Застанала като уплашено дете
пред портите на твоя нов живот,
не се страхувай, мила, Бог е с теб,
усмихни се и вратата отвори с любов.
С ръцете твои нежно прегърни го
този луд, побъркан свят.
С усмивката си озари го,
по-светъл да е, по-богат.
Дори черно да му е понякога небето,
от ледът му ти огън запалѝ,
от своята надежда дай му и от своите мечти.
Борбата твоя ще си струва
и светът за всичко ще те чува.
На добър път, дете!
30.09.2019г.
Кети Колева
© Кети Колева All rights reserved.
The work is a contestant:
Тези, които носят светлина на другите, никога не остават на тъмно »