Apr 24, 2008, 12:30 PM

... На дявола! 

  Poetry » Love
708 0 3
 Ти бе дяволът до мен,
а казваше ми,
че аз съм ангелът -
най-красивият ангел!

Ти, макар и некрасив,
заби острието си в мен
като дяволът трънлив!

С устни нежни,
а после горещи
впи се в мен,
ръцете си, дяволе зловещи!

Не бе туй то страст,
а примамка лъжлива
за жертва наивна и плашлива!

Както господар хваща с примка
жертвата си страхлива,
така ти наказа ме
в ада тъй горещи!

Жертва твоя поредна,
в краката ти коленича
и моля се за обич, нежна.

* - * - * - *
Може би съдбата
отново ще ме съди,
че те обичам навярно още аз
и ето, дори и от ада ще ме изпъди!

Нещо май се получи май...

© Вили All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??