Привет, мила моя!
Ти се превърна в изискана дама!
Спомняш ли си разходката с водните лилии край Ариана?
Да, ти от музите
свойта душа не успя да откупиш!
Есенните листа вече Борисовата градина затрупаха.
Твойте стихове -
те не са твои деца. Те са ничии.
Ти трепериш над тях, но те те напуснаха с безразличие.
Извървя дълъг път
от самотата до славата.
И цената, която заплащаш, е прощаване и прощаване, и прощаване...
© Павлина Гатева All rights reserved.