Вселената е необятна,
звездици много сте в небето.
Зареях поглед и се питам,
коя е твоята, любими.
Пътува вечно тя към мен,
и в сънищата ми ме гали,
и спомени събужда нежни,
отново огъня разгаря.
След дългата безкрай раздяла
сърцето все за тебе бие.
Дали отново ще се срещнем
Вселената едничка знае.
© Neli G All rights reserved.