Питаш ме какво се случва с нас оттук нататък,
но аз отговор не мога да ти дам,
защото нямам никаква представа
какво върти се в твоята глава.
Искаш да решавам вместо теб,
каквото кажа, ти ще го приемеш,
но нещата за мен не стоят така.
И ти човек си, който може да решава,
имаш свои желания, мечти,
но дали и аз съм в тях - не зная,
защото на въпроса твой не отговори ти.
Ти впрочем каза, отговорът е "Да" или "Не",
но нямаше смелост да ми кажеш кое си избрал...
© Десислава All rights reserved.