Докоснеш ли ме, в миг ще се превърна
на утрото ти в лек, попътен вятър.
Изпиеш ли ме, дъждове ще сбъдна
в мечтите ти за плодородно лято.
Целунеш ли ме, като две пчелици
сърцата ще жужат над медна пита
и в шарени от обич плетеници
душите ни ще са с любов честити!
Да бъде! Нека с Божията воля,
което искаш, светлина да стане!
За милост в името ти днес се моля –
не ме убивай със любов, Иване!
Честит Иванов Ден и Наздраве :)!