На избори ще се ходи,
пак лапач ще изберем,
който овцете ще води,
няма край нашият ярем!
А овцете пак си блеят,
вси нередности търпят,
пак бедно ще живеят,
ако продължат да спят!
Много вълци в тази малка държава,
ала още повече е електоратът сляп,
теглото ни явно ще си продължава,
че тълпата иска сал зрелища и хляб!
Вместо да сe изчегърта порочната ни система -
постарому си караме, агонията дали ще спре,
въобще на кого за нашата държава му дреме
и дали родината ни ще я има, или ще отмре!?
© Георги All rights reserved.