Дами, чакам ви на плажа -
Дупенца, гърдички мажа
със масло... и още нещо...
Ма го правя много вещо!...
Да, на Жоровия плаж,
се предлага и масаж!
Лековит е и целЕбен,
за жените най-потребен...
*****
Е, след толкова реклама,
идва първата мадама...
Опс, качи се на кантара
и го счупи... ба си звяра...
05.08.2020.
Георги Каменов
© Георги Каменов All rights reserved.
Напълно съгласен и подкрепям тук!
Благодаря ти за включването, Красимире.