Jan 2, 2016, 9:44 AM

На карти със Съдбата 

  Poetry
297 0 0

Със Съдбата си правехме афтър парти.
Решихме да се обзаложим .. за Тебе.
Избърсах праха от тестето с карти,

преглътнах достойнството и почнахме.

Късметът отново не беше на моя страна.
Тя, мръсницата, раздаваше.
И всички козове бяха нейна ръка.
В характера ù е и винаги побеждаваше.

Бутилка вино отворих, запалих цигара,

не бях с колата .. поглезих се малко.
Наградих се със екс за "провала".
Отново ме цакаше.. Не е ли жалко?!

Долях ù. Отпи, а аз коза ù скрих.
Тя нежно се усмихна и засмя.
"Съдбата не можеш да надхитриш".
Така все губех на карти.. така изгубих и в любовта.

© Емилия Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??