"По Коледа стават чудеса"
неуморно си повтарям аз това.
На Коледа загубеното се възвърна
и възроди се плачеща мечта.
Липсваше ми в дните мрачни,
страдах аз и нощ, и ден,
всички дни останаха си празни,
останалото - безцветно, нарисувано от мен.
Без цвят ми беше и живота,
без цвят останаха мечтите,
когато в една декемврийска нощ (Коледа)
отново засияха ми очите.
Поднесе себе си като подарък
за празника красив и светъл,
изроди и моята надежда,
че не си разпръснатата пепел.
Заобичах те наново,
заобича ме и ти,
изпълнена с надежда бях отново
и с право подхранваше я ти.
Обичам те, това го знаеш,
тази Коледа сме двама,
незабравима ще е тя за нас,
ще потънем във наслада.
Нека всяка Коледа да е така,
до края... ДО КРАЯ НА СВЕТА!!!
А с малко повече късмет
би продължила и след това!!!
На Калоян
© Алина All rights reserved.